PROVOZ NEPŘERUŠEN - děkujeme, že jste s námi
 

Fitness Protein Mash 500g

1 hodnocení
 

Instantní kaše je koncipována tak, že poměr sacharidů a bílkovin je 3:1, tedy trojnásobek komplexních, pomalu stravitelných sacharidů vůči hrachové bílkovině s koncentrací 23 %.

Běžná cena 229 Kč
Ušetříte 50 Kč (–22 %)
179 Kč
Značka PROM-IN
Kategorie Zdravá výživa
Zvolte variantu
ProteinBar Prom in Fitness Protein Mash Kód produktu 909/VAN Příchuť: vanilka 500g Skladem 229 Kč 179 Kč
   
ProteinBar Prom in Fitness Protein Mash Kód produktu 909/KOK Příchuť: Kakao 500g Skladem 229 Kč 179 Kč
   
 

Informace výrobce:

Výhody Fitness Protein Mash:

  • téměř nulový obsah tuků
  • rychlá příprava
  • výborná chuť
  • s obsahem bílkovin

Doporučená příprava:

  • 50 g směsi (6 - 8 polévkových lžic) Fitness Protein Mash zalijte 150 ml teplé vody (cca 80 °C) a zamíchejte - nevařte

Tabulka nutričních hodnot:

  100 g   50 g (se 150 ml vody)
  čokoláda vanilka čokoláda vanilka
energetická hodnota 1192 kJ/281 kcal 1485 kJ/350 kcal 599 kJ/141 kcal 743 kJ/175 kcal
bílkoviny 23,1 g 23,1 g 11,6 g 11,6 g
sacharidy 66 g 62,7 g 33 g 31,4 g
cukry 17 g 16,2 g 8,5 g 8,1 g
tuky 1,3 g 0,4 g 0,7 g 0,2 g
nasycené mastné kyseliny 0,4 g 0,0 g 0,2 g 0,0 g
vláknina 2,1 g 1,2 g 1,1 g 0,6 g
sodík 0,02 g 0,09 g 0,01 g 0,05 g

Složení:

Čokoláda

  • pšeničná krupice, hrachová bílkovina, 4 % kakaový prášek, cukr, kakaové máslo v prášku, vanilkové aroma

Vanilka

  • rýže, hrachová bílkovina, pohanka, vanilinový cukr (13 %), sušené mléko, aroma, jedlá sůl

Informace:

  • doplněk stravy
  • ukládejte mimo dosah dětí
  • doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy
  • před použitím čtěte pečlivě informace a upozornění na etiketě výrobku
  • nepřekračujte doporučené denní dávkování uvedené na etiketě výrobku
 
Provozovatel webu Orthon partners s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.